Τι άλλαξε ;

16 Ιουλίου, 2015 07:54 Επιμέλεια: /

trapezokathismata kai trikalon 1_DCE

Ανακοίνωση  με την οποία καλούνται οι επαγγελματίες της πόλης της Καλαμπάκας που έχουν κάνει αίτηση για χρήση κοινόχρηστου χώρου, να προσέλθουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και να παραλάβουν τις άδειες χρήσης κοινόχρηστου χώρου, εξέδωσε ο δήμος ολοκληρώνοντας , καθώς δείχνουν τα πράγματα , την διαδικασία που φιλοδοξούσε να βάλει τάξη σε ένα από τα προβλήματα «αγκάθια» της πόλης .

Τώρα , μεταφέροντας  στον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Καλτσούδα  τα ερωτήματα δημοτών αναφορικά με την  εικόνα  της πόλης την επόμενη μέρα της εφαρμοσθείσας  διαδικασίας  , ως προς το πρακτικό της αποτέλεσμα ,θα τον ρωτούσα   . Ανδρέα , τι λες , έχει βελτιωθεί η κατάσταση ή μια από τα ίδια ;

Και επειδή ξέρω ότι δεν μασάς τα λόγια σου ξέρω ότι θα απαντήσεις ειλικρινά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • ΟΧΙάς

  Ο κυρίαρχος λαός πλήρωσε την μπογιά.

 • otinanai

  Έκαναν το κυκλοφοριακό και καλά. Είδατε αλλαγή?
  Όλοι παρκάρουν κανονικά στην Τρικάλων.
  Έκαναν το θέμα των πεζοδρομίων και καλά. Είδατε αλλαγή?
  Το κάθε μαγαζί βγάζει τραπέζια είτε μέσα από την γραμμή είτε απ” έξω.
  Έπιασαν το θέμα με τις πλατείες. Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.
  Τραπέζια ακόμα δίπλα σε παγκάκια, τραπέζια σε διαδρόμους της πλατείας, κάποια μαγαζιά έβγαλαν πιο πολλά τραπέζια απ” ότι είχαν.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.