Τι ακριβώς συμβαίνει ;

24 Ιουλίου, 2014 08:19 Επιμέλεια: /

1_DCE

Πριν καιρό παρατηρήθηκε σοβαρή καθίζηση του εδάφους στην Τρικάλων , ακριβώς στην συμβολή με την Σιδηροδρόμου , που επέφερε την υποχώρηση της ασφάλτου αποκαλύπτοντας το μέγεθος του προβλήματος .
Τις προάλλες παρατηρήθηκε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα επί της Ρόδου σε μεγαλύτερη έκταση που αντιμετωπίστηκε από τον δήμο αφήνοντας ωστόσο πολλά ερωτήματα αν πρόκειται και τυχαία γεγονότα ή πρόκειται για γενικότερο πρόβλημα .
Δε λέω ότι η Καλαμπάκα θα γίνει Ρωποτό αλλά μήπως χρειάζεται περισσότερη μελέτη για τα δύο αυτά συμβάντα ;
Πάντως τα χιουμοριστικά σχόλια δεν έλειψαν δίνοντας άλλη διάσταση στο θέμα του τύπου άρχισε η νέα δημοτική αρχή τα έργα , ή του τύπου ότι εγκαταστάθηκε ο μετροπόντικας για τον υπόγειο ηλεκτρικό Μετεώρων !!!
Έ ρε έλληνες που όλα τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.