Θυελλώδεις η σημερινή συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής – Ξεσπάσματα, απειλές για παραιτήσεις κ.α.

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
25 Μαΐου 2020, 22:21

Τα είχε όλα η σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων.

Μετά από σχεδόν δύο μήνες η συνεδρίαση έγινε κανονικά και όχι δια περιφοράς, με αποτέλεσμα όπως τόνισε και ο Δήμαρχος κ. Αλέκος, να υπάρχουν δικαιολογημένα ξεσπάσματα.

Πριν την έναρξη των θεμάτων έγιναν τοποθετήσεις από όλες τις πλευρές με τον κ. Σινάνη και τον κ. Παπαμιχαήλ να κατηγορούν τον κ. Αλέκο για το τρόπο που γινόταν οι συνεδριάσεις της Οικονομικής επιτροπή εν μέσω καραντίνας.

Η στιγμή που άναψαν τα αίματα περισσότερο κατά την συνεδρίαση, ήταν όταν ο κ. Παπαμιχαήλ στην συζήτηση της τριμηνιαίας έκθεσης υλοποίησης προϋπολογισμού Δ΄ Τριμήνου 2019, στάθηκε σε ένα ποσό -129 χιλ. ευρώ, λέγοντας πως πρόκειται για αρνητική πρωτοτυπία της νέας Δημοτικής Αρχής. Τότε ο κ. Αλέκος αναφερόμενος στον κ. Παπαμιχαήλ του είπε πως είναι απαράδεκτος και αν θέλει να φέρει Οικονομικό επιθεωρητή στον Δήμο να κάνει έλεγχο και αν το πόρισμα βγάλει πως λείπει έστω και  ένα ευρώ από το ταμείο του Δήμου θα παραιτηθεί την επόμενη ημέρα. Ο κ. Παπαμιχαήλ επέμενε πως το ποσό -129 χιλ. το γράψανε οι ίδιοι και αν δεν ξέρουν τι γράφουν να προσέχουν.

Στα θέματα, αναβολή για την Πέμπτη πήραν τα θέματα :

13.-Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ διαγωνισμού: «Προμήθεια καυσίμων, οικ. έτους 2020 – 2021»

14.-Απευθείας ανάθεση καυσίμων.

Όσον αφορά την Έγκριση πρακτικού ΙΙI δημοπρασίας για την εκτέλεση υπηρεσίας «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Βασιλικής του Δήμου Μετεώρων» ψηφίστηκε το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής που έκανε λόγο, να βγει έκπτωτος ο κ. Παπαχρήστος και να γίνει ανάδοχος ο κ. Τσιλίκης .

Περισσότερα στην αυριανή πρωινή εκπομπή του ράδιο Σταγών.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .