Θοδωρής Αλέκος – Ευθύνες για αδράνεια προς τη Δημοτική Αρχή στο θέμα της γέφυρας της Διάβας – Λάθος ο χειρισμός στο θέμα των προσφύγων

17 Μαρτίου, 2016 10:31 Επιμέλεια: /

cms-image-000048375

Ευθύνες για αδράνεια προς την Δημοτική Αρχή επιρρίπτει ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και νυν προϊστάμενος τμήματος της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων κ. Θοδωρής Αλέκος.

Με παρέμβασή του στο ράδιο Σταγών ο κ. Αλέκος τόνισε πως η Δημοτική Αρχή έχει τις ευθύνες της που μέχρι σήμερα το θέμα της γέφυρας της Διάβας δεν έχει προχωρήσει και κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για αδράνεια.

Μάλιστα υποστήριξε ότι η άρνηση της Δημάρχου προς την κυβέρνηση να μην φιλοξενηθούν πρόσφυγες στο Δήμο ίσως κοστίσει αφού όπως είπε δεν είναι δυνατόν να λες όχι στην κυβέρνηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα και την επόμενη μέρα να ζητάς 4,6 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή της γέφυρας .

Περίμενα την Δημοτική Αρχή να κρατήσει πιο διπλωματική στάση είπε κλείνοντας την παρέμβασή του στο ράδιο Σταγών.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιαννάκος σχολίασε τα λεγόμενα του κ. Αλέκου λέγοντας ότι η Δημοτική Αρχή έκανε και κάνει ότι περνάει από το χέρι της για το θέμα της γέφυρας και δεν θεωρεί ότι το προσφυγικό θα μπορούσε να ωφελήσει στην γρηγορότερη κατασκευή της όσους πρόσφυγες και να φιλοξενούσε ο Δήμος.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Πρεβέντ-παζάρ

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.