Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου

30 Σεπτεμβρίου, 2016 11:04 Επιμέλεια: /

untitled

«Το κατ΄ εξοχήν μυστήριο της Εκκλησίας μας είναι η Θεία Ευχαριστία. Η Εκκλησία υπάρχει για να τελεί τη Θεία Λειτουργία και μέσα απ’ αυτή να προσφέρει τον Χριστό στον κόσμο.

Και τον προσφέρει από τη μία ως κήρυγμα με την ανάγνωση των αγιογραφικών αναγνωσμάτων και από την άλλη ως Σώμα και Αίμα Χριστού για τη Σωτηρία των πιστών. Στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας η Ιερά Μητρόπολη συνεχίζει τις καθημερινές Θείες Λειτουργίες που θεσπίστηκαν στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας για δεύτερη χρονιά.

Η περσινή προσπάθεια είχε μεγάλη απήχηση στους κατοίκους της Καλαμπάκας και αυτό δείχνει ότι ο κόσμος διψά για τις λατρευτικές ευκαιρίες που δίνονται από την Ιερά Μητρόπολή μας .

Η Θεία Λειτουργία θα τελείται στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 κάθε μέρα εκτός Κυριακών και μεγάλων εορτών σύμφωνα με το Πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.