Θετικό μήνυμα για την Γέφυρα της Διάβας , μετέφερε ο Βουλευτής του Νομού Χρήστο Σιμορέλης

8 Απριλίου, 2016 12:02 Επιμέλεια: /

simorelis_news5

<< Συνάντησα χθες τον Υπουργό κο Σπίρτση και μου διαβεβαίωσε ότι το θέμα της αποκατάστασης της Γέφυρας Διάβας έχει τελειώσει …>> . Αυτό διεμήνυσε σήμερα δια του Ράδιο Σταγών ο Βουλευτής του Νομού Χρήστος Σιμορέλης.

Ο κος Σιμορέλης δήλωσε αισιόδοξος ότι μέχρι τέλος του μήνα θα γίνει και η δημοπράτηση του έργου και αν δεν υπάρχουν εμπόδια θα αρχίσει η αποκατάσταση. Είπε ότι από πλευράς του αλλά και των υπολοίπων Βουλευτών του Νομού έγινε μεγάλη προσπάθεια να  πειστούν οι αρμόδιοι στο κέντρο ότι το θέμα ήταν πολύ σοβαρό.

Η προσπάθεια είχε θετικό αποτέλεσμα και τώρα το έργο πρέπει να το τρέξουν οι τοπικοί παράγοντες ( Περιφέρεια και Δήμος ).

Ο κος Σιμορέλης ρωτήθηκε και για την περίπτωση να δοθεί πρόχειρη λύση διέλευσης , έως ότου αποκατασταθεί η Γέφυρα , απαντώντας ότι τέτοιο αίτημα στον ίδιο δεν έχει τεθεί ποτέ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.