Θεσσαλική συμμετοχή στην Πανελλήνια Έκθεση Αγροτουρισμού στο Σ.Ε.Φ.

11 Μαΐου, 2015 00:00 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο_DCE

Σημαντική Έκθεση Αγροτουρισμού διεξήχθη από 8-10 Μαίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην οποία η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε με περίπτερο και σημαντική αντιπροσώπευση από Αντιπεριφερειάρχες και άλλα στελέχη.
Τρικάλινή παρουσία σε όλα τα επίπεδα με τον Μιχάλη Ταμήλο , πρώην Δήμαρχο και Βουλευτή να είναι στο προεδρείο της οργανωτικής επιτροπής και τον Ντίνο Μπάρδα να εκπροσωπεί τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό.
Τα εγκαίνεια της έκθεσης έκανε η Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ενώ παρέστη ο αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτ. Ανάπτυξης κ. Γελαλής, Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Μόραλης και πολλοί εκπρόσωποι περιφερειών , δήμων, φορέων του τουρισμού και της βιοτεχνίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.