Θεσμός !!

24 Ιουνίου, 2016 07:59 Επιμέλεια: /

meteoritiko psaltiri (24)

Μια ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση σ΄ ένα  εμβληματικό μνημείο της Ορθοδοξίας  , στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου , υπό την σκιά των ιερών βράχων της Αγίας  Λιθοπόλεως  , πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ , τη συνεργασία  Μητροπόλεως ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ  και Μουσικής Σχολής Δήμου Καλαμπάκας .

Η Βυζαντινή Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως απέδωσε εκκλησιαστικούς ύμνους αναδεικνύοντας τον πλούτο της ,  ενώ για την Βυζαντινή  Μουσική ο π. Ιωάννης Ζώτος , ανέδειξε τα στοιχεία εκείνα που την καθιστούν μοναδική .

Βεβαίως τόσο ο Μητροπολίτη κκ. Σεραφείμ , όσο και ο  Δημάρχος Χρήστος Σινάνης τόνισαν την σημασία της μουσικής εκδήλωσης  αλλά μήπως πρέπει να καθιερωθεί ως μόνιμη μουσική νότα των εκδηλώσεων  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.