Θερμή υποδοχή επιφύλασσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης στην ομάδα βόλεϊ των Κορασίδων του Ασκληπιού

admin
admin
18 Μαΐου 2016, 18:25

Θερμή υποδοχή επιφύλασσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης στην ομάδα βόλεϊ των Κορασίδων του Ασκληπιού, που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του με την ευκαιρία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλείου στο Πρωτάθλημα Κορασίδων,  συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Γιαννούλη, τα μέλη της διοίκησης κ. Γρηγόρη Λεπενιώτη και κ. Δημήτρη Τόλιο και την προπονήτρια της ομάδας κα. Σοφία Παναγιάρη.

Ο κ. Χρήστος  Μιχαλάκης απευθυνόμενος στις αθλήτριες δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία σας, για το κατόρθωμά σας. Σας έχω παρακολουθήσει και προσωπικά σε αγώνες σας και θαύμασα τις ικανότητές σας. Συνεχίστε την  προσπάθειά σας στον πρωταθλητισμό  και το σχολείο με σκοπό  και στόχο. Είστε  πρεσβευτές του τρικαλινού αθλητισμού και στις δύσκολες αυτές καταστάσεις που αντιμετωπίζει η χώρα  χρειαζόμαστε τις επιτυχίες σας ακόμη περισσότερο. Μεταφέρω τα συγχαρητήρια και τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού  που στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα σας. Είμαστε όλοι εδώ κοντά σας.»

Στη συνέχεια  συνεχάρη τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και συζήτησε τις δυνατότητες προβολής συνολικά του συγκεκριμένου  αθλήματος πέρα από τον πρωταθλητισμό. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Γιαννούλης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων για τις θερμές του ευχές και για τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών στην αρχηγό της ομάδας, το προεδρείο της διοίκησης και την προπονήτρια και προσφέρθηκαν βιβλία σε όλες τις αθλήτριες. Παρόντες  ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας  Υγείας  Θεσσαλίας κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Τσίγκας που με τη σειρά τους συγχάρηκαν  τις αθλήτριες  για την επιτυχία τους.

P5187069 P5187067 P5187063 P5187062

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .