Θερινές εκπτώσεις αλλά …

14 Ιουλίου, 2014 07:55 Επιμέλεια: /

ekptosis_DCE

Ξεκίνησαν και στην Καλαμπάκα οι θερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα με τους καταστηματάρχες να ελπίζουν να κινηθούν κάπως καλύτερα από όλη την άλλη περίοδο μέσα από τις προσφορές τους , αλλά και τους καταναλωτές να βλέπουν βιτρίνες , να συγκρίνουν τιμές , να υπολογίζουν τη δυνατότητα του βαλαντίου τους και να είναι εν τέλει διστακτικοί .
Ωστόσο μ” αυτά και με τ” άλλα η ζωή συνεχίζεται βοηθούντος φυσικά και της θερινής περιόδου και της γνωστής ελληνικής ραστώνης που αποπνέει που δεν έχει τόσες (οικονομικές) σκοτούρες όπως ο χειμώνας .
Τώρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε ένα ζητήματα : τις ολιγοήμερες διακοπές με την πλειοψηφία αναγκαστικά να επιλέγει το χωριό στον ορεινό όγκο .
Λοιπόν , μέσα σε όλα αυτά η κρίση μας άλλαξε τις προτεραιότητες για να τιμήσουμε και τα έρημα χωριά μας που η πολιτική του Αθηνοκεντρισμού μας ανάγκασε να εγκαταλείψουμε . Κάτι είναι κι” αυτό !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.