Θεολόγης Μαντάρας – Σε χαμηλά επίπεδα η αγορά της Καλαμπάκας τις ημέρες των Χριστουγέννων και την τελευταία εβδομάδα του 2016

29 Δεκεμβρίου, 2016 10:26 Επιμέλεια: /

mantaras ueologis_DCE

Για την κίνηση στην αγορά τις Καλαμπάκας από την έναρξη του Εορταστικού ωραρίου μέχρι και σήμερα μίλησε στο ράδιο Σταγών ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας κ. Θεολόγης Μαντάρας.

Ο κ. Μαντάρας υποστήριξε πως η αγορά της Καλαμπάκας τις ημέρες των Χριστουγέννων κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα εκτός από τις δύο τελευταίες ημέρες Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Δεκεμβρίου.

Αυτό τόνισε δεν φτάνει για τους καταστηματάρχες καθώς ο Δεκέμβριος παραδοσιακά ήταν ένας καλό μήνας για την αγορά της Καλαμπάκας ακόμη και τα τελευταία χρόνια που βιώνουμε την κρίση.

Όσον αφορά την εβδομάδα που διανύουμε υποστήριξε πως τα πράγματα συνεχίζουν υποτονικά αλλά ελπίζει από σήμερα μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η κίνηση να αυξηθεί.

Τέλος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο και κάλεσε τους Δημότες να στηρίζουν την τοπική αγορά.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.