Θεμέλιος λίθος

26 Ιουνίου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

girokomio kalampakas neo kataskeyi (2)_DCE

Μπορεί  σήμερα να ετέθη , με τις ευλογίες της τοπικής Εκκλησίας δια του Ποιμενάρχου μας   κ.κ. Σεραφείμ , ο θεμέλιος λίθος του Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων που ανεγείρεται στην πόλη  μας , αλλά η πρόοδος του έργου είναι  ικανοποιητικός και γρήγορα , καθώς φαίνεται , θα  έχουμε την χαρά   να το δούμε να ολοκληρώνεται .

Λοιπόν , το έργο , άμα τη λειτουργία του ,  αναμένεται  να ανακουφίσει ανθρώπους της τρίτης ηλικίας   που έχουν ανάγκη φροντίδας και αγάπης ώστε να μην αισθάνονται  ξεχασμένοι από το κοινωνικό σύνολο για την πρόοδο της οποίας έδωσαν όλη την ικμάδα  τους .

Και βέβαια δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε ότι το έργο είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας  του κ. Σεραφείμ  , τη συνεργασία   Δήμου Αντιπεριφέρειας   και φυσικά της Περιφέρειας   και του Περιφερειάρχη  κ. Αγοραστού  που ενέταξε το έργο στο ΕΣΠΑ και υλοποιείται .

Από τα καλά της  συνεργασίας  των τοπικών θεσμικών μας παραγόντων τους οποίους και συγχαίρουμε  βεβαίως !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.