Θεμελιώθηκε σήμερα το Γηροκομείο Καλαμπάκας -Σεραφείμ : Ανείπωτη ευλογιά και χαρά – Αγοραστός: Έργο σεβασμού και αγάπης

26 Ιουνίου, 2015 14:00 Επιμέλεια: /

DSC_5002_DCE

Πραγματοποιήθηκε Σήμερα  26 Ιουνίου παρουσία του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κκ. Σεραφείμ και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού , η θεμελίωση του  Γηροκομείου Καλαμπάκας.

Σ’  αυτό θα βρούνε στέγη, τροφή και θα φιλοξενηθούν 21 υπερήλικες, αλλά ταυτόχρονα θα χρησιμοποιηθεί και για άλλου προνοιακού χαρακτήρα ενέργειες και εκδηλώσεις. Είναι ένα έργο που γίνεται χάρη στην προσφορά του οικοπέδου από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ. Είναι ένα έργο αποτέλεσμα της συνεργασίας και της συνέργειας και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί δημιουργείται μια νέα δομή, γιατί δημιουργούνται θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα πέφτει χρήμα στην τοπική αγορά.

Ο Μητροπολίτης μίλησε για ένα έργο που η κατασκευή του φέρνει ανείπωτη χαρά και είναι έργο ευλογημένο από τον Θεό. Ανέφερε ότι ήταν επιθυμία του να γίνει ένα ίδρυμα για γερόντους στην δύσκολη μάλιστα εποχή που βιώνουμε. Ο Θεός είπε , έστειλε έναν καλό Άνθρωπο που λέγεται Κώστας Αγοραστός. Ο κ. Αγοραστός αγκάλιασε εξ αρχής την ιδέα για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου που με τους συνεργάτες του παραμέρισαν κάθε εμπόδιο.

Ο Μητροπολίτης έκανε και παραπονάκια στον κο Αγοραστό για δύο έργα που καθυστερούν. Το ένα αφορούσε την διαμόρφωση χώρου  στο υπόγειο του Ιερού Ναού Κωνσταντίνων και Ελένης για να φυλάσσονται τα κειμήλια των Εκκλησιών όλης της περιφέρειας και το άλλο μια γέφυρα στο Μοναστήρι που βρίσκεται στο ενδιάμεσο Χρυσομηλιάς – Γλυκομηλιάς.

Έκλεισε την ομιλία του με ευχαριστίες  στον Περιφερειάρχη κο Αγοραστό , τον Αντιπεριφερειάρχη κο Μιχαλάκη , τον πρώην Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σακελλαρίου , την κα Καραγιάννη και όσους βοήθησαν για το έργο.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Αγοραστός  μίλησε για έργο σεβασμού και αγάπης που ήταν δύσκολο να ενταχθεί.

Στέλνουμε μέσα από αυτό το έργο μήνυμα είπε , ότι με ένωση όλων των δυνάμεων μπορούμε να κάνουμε πολλά. Έκλεισε αναφερόμενος όχι μόνο στην σημασία του έργου αλλά και στο ότι η κατασκευή του έδωσε δουλειά σε πολύ κόσμο σε δύσκολες εποχές.

Σύντομο  χαιρετισμό  απηύθυνε ο νυν Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης και ο πρώην Δήμαρχος κος Σακελλαρίου.

Αν όλα πάνε καλά ( από πλευράς χρηματοδότησης) το έργο θα παραδοθεί στα τέλη Νοεμβρίου 2015.

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Επιτέλους μπήκε και η πλάκα και μάθαμε και επίσημα ποιος είναι ο ευεργέτης. Γιατί προεκλογικά τα ελικοπτεράκια άλλα μας έλεγαν.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.