Θεατρικό Εργαστήρι ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ – Προσοχή! Ο πρίγκιπας λερώνει

11 Ιουνίου, 2015 09:17 Επιμέλεια: /

AFISA_DCE

Το Θεατρικό Εργαστήρι ΄΄ Επί Σταγών ΄΄, το τμήμα του ΄΄Θεατρικό Παιχνίδι ΄΄ και η υπεύθυνη Μαρία Μπλούτσου παρουσιάζουν την παράσταση « Προσοχή! Ο πρίγκιπας λερώνει ». Πρόκειται για μια ιστορία που βασίζεται στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Ο πρίγκιπας χοιροβοσκός» και μιλάει για έναν ευαίσθητο και τρυφερό πρίγκιπα, ο οποίος μεταμφιέζεται σε χοιροβοσκό για να κερδίσει την καρδιά μιας αλαζονικής πριγκίπισσας που αγαπά. Τα τρία γουρουνάκια-αφηγητές κοροϊδεύουν τους ανθρώπους που δίνουν τόση σημασία στον έρωτα και χάνουν τη λογική τους Είναι ένα υπέροχο, πολύχρωμο και ανατρεπτικό παραμύθι όπου όλα είναι λίγο «πειραγμένα» και τίποτα δεν «είναι» όπως «φαίνεται» στην αρχή.
Τα κουστούμια της παράστασης κατασκευάστηκαν από ανακυκλώσιμα – προτότυπα υλικά που οι άνθρωποι του ΄΄ Επί Σταγών ΄΄ δούλεψαν επιμελώς για τους δώσουν τη μορφή που απαιτεί η παράσταση.
ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 & Ώρα 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

AFISA_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.