Θανάσης Λιούτας: Το 10ο Συνέδριο αποτελεί την αφετηρία μιας ελπιδοφόρας νέας αρχής

27 Απριλίου, 2016 16:43 Επιμέλεια: /

lioutas-1

Η παράταξή μας στο 10 Συνέδριο έκανε μία νέα αρχή. Έκανε πράξη το όραμα του προέδρου  μας Κυριάκου Μητσοτάκη για μια Νέα Δημοκρατία από την αρχή απόλυτα συνεπής στην αρχική του δέσμευση  να αλλάξει το κόμμα μέσα σε μόλις 111 ημέρες.

Η Νέα Δημοκρατία εδραιώθηκε ως ένα κόμμα ανοιχτό, σύγχρονο, συμμετοχικό, ευρωπαϊκό. Η Νέα Δημοκρατία είναι ισχυρή, ενωμένη και αποφασισμένη να προχωρήσει μπροστά. Να σηκώσει ξανά την Ελλάδα ψηλά. Αυτό το μήνυμα έστειλε το 10ο Συνέδριο σε όλη την Ελλάδα κι αυτό έμεινε ως παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε τάξη στο κόμμα μας για να βάλει αύριο σε τάξη και την Ελλάδα. Σήμερα, βάζουμε τάξη στο σπίτι μας και από αύριο θα βάλουμε σε τάξη την Ελλάδα!

Οι παλινωδίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τη διαπραγμάτευση που ξανά έφερε, σε διάστημα ενός μόνο χρόνου,  την Ελλάδα με την πλάτη στον τοίχο, νεκρώνοντας λίγο πριν το Πάσχα την αγορά, επιβεβαιώνουν την ανάγκη για αλλαγή σελίδας. Σήμερα η Ελλάδα ασφυκτιά. Η δημιουργική Ελλάδα ασφυκτιά. Η παραγωγική Ελλάδα ασφυκτιά. Η Ελλάδα που καθημερινά ξυπνάει νωρίς για να δουλέψει, ασφυκτιά. Η Ελλάδα που παράγει, ασφυκτιά.  Συνθλίβεται καθημερινά από μια ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνηση η οποία είναι επικίνδυνη για τον τόπο.

Για αυτήν την Ελλάδα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Για να της δώσουμε το απαραίτητο οξυγόνο. Για να τη στήσουμε ξανά όρθια με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις οι οποίες τέθηκαν ως βασικές αρχές, στο Συνέδριό μας.

Το 10 Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ήταν ένα αποφασιστικό βήμα για μία νέα αρχή για την Παράταξη και την Πατρίδα. Με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη είμαστε έτοιμοι όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζει.

 

Θανάσης Λιούτας

Υποψήφιος βουλευτής Ν. Τρικάλων

Υποψήφιος ευρωβουλευτής Ν.Δ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.