Θανάσης Λιούτας : Η καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις έφεραν επί πλέον μέτρα

19 Μαΐου, 2016 17:47 Επιμέλεια: /

lioutas-1

Δριμεία κριτική κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ άσκησε σήμερα δια του Ράδιο Σταγών ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό   Αθανάσιος Λιούτας.

Ο κος Λιούτας θεωρεί πως οι επιβολή φόρων – φόρων έχουν ως μόνο αποτέλεσμα την υπερχρέωση των Ελλήνων και την κακή ψυχολογική κατάσταση , χωρίς να επιφέρουν θετικά αποτελέσματα στα Δημόσια Ταμία. Ανέφερε ότι οι Εταίροι μας δεν αποφασίζουν το μίγμα των φόρων και αυτό είναι αποκλειστική επιλογή της νυν Κυβέρνησης.

Θεωρεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν η καλύτερη επιλογή για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και αυτό φάνηκε από την ανοδική πορεία του Κόμματος στις Δημοσκοπήσεις , αλλά και την δημοφιλή του π[ου ξεπερνάει και αυτή του νυν Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Δήλωσε κατά της δημιουργίας και λειτουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων – Μεταναστών στην Καλαμπάκα λόγω Τουρισμού και Θρησκευτικότητας και θεωρεί ότι αν ήταν άλλη Κυβέρνηση η γέφυρα της Διάβας θα ήταν πλέον σε προχωρημένο στάδιο αποκατάστασης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.