Θα το κατανοήσουμε ;

4 Δεκεμβρίου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

1406906463363618781

Παγκόσμια ημέρα των ΑΜΕΑ και όλοι οι πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες  δεν εφήσθησαν λόγων για τις υποχρεώσεις της πολιτείας έναντι αυτών των ανθρώπων που δυστυχώς δεν έχουν καμία αντιστοιχία με τις πράξεις .

Λοιπόν , για  να καταλάβουμε όλοι  μας   πόσο δύσκολο είναι για ένα ΑΜΕΑ να κυκλοφορεί στις ελληνικές πόλεις , θα πρέπει ο καθένας  μας να καθίσει σε ένα αναπηρικό καροτσάκι και να προσπαθήσει να κυκλοφορήσει .Τότε θα καταλάβει ότι οι πόλεις  μας είναι εντελώς αφιλόξενες για τους ΑΜΕΑ .

Το θέμα είναι συνεπώς να γίνονται προσπάθειες από τις δημοτικές αρχές να βελτιώσουν τα πολεοδομικά συγκροτήματα κάνοντάς τα φιλικά προς αυτούς τους ανθρώπους .

Αλλά και όταν  εμείς οι αρτιμελείς , βάζουμε εμπόδια είτε με παρκαρίσματα στα πεζοδρόμια , είτε με μετατροπή τους   σε παγίδες  και σε χώρους αποθήκευσης διαφόρων πραγμάτων , τότε  και εμείς δυσκολεύουμε την ζωή των ΑΜΕΑ !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.