Θα συγκεντρώσουν φάρμακα στην Καλαμπάκα

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
12 Δεκεμβρίου 2015, 12:02

Φάρμακα, εκ του περισσεύματος της καρδιάς και όχι της τσέπης θα προσφέρουν οι Καλαμπακιώτες στις 18 Δεκεμβρίου . Πρόκειται για μία δράση που προεξάρχει η Πράσινη Κιβωτός , συνεπικουρούμενη από τον Δήμο Καλαμπάκας και με την  βοήθεια του Κέντρου Υγείας της πόλης.

Οι πολίτες θα μπορούν να προσφέρουν φάρμακα που δεν χρειάζονται,  ακόμα και αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί, αρκεί να μην έχουν λήξει. Συνάμα θα συγκεντρώνονται και άλλα είδη φαρμακευτικού υλικού ( γάζες κ.λ.π.).

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να στηριχθούν ανασφάλιστα άτομα, τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στη φαρμακευτική περίθαλψη

Έστω και ένας συνάνθρωπός μας να βοηθηθεί από την προσπάθειά, θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία, γιατί στόχος αυτής της προσπάθειας  είναι ο Άνθρωπος και στόχευσή η διατήρηση της Υγείας του αλλά της Ζωής του.

Η συγκέντρωση των φαρμάκων θα γίνει στο ισόγειο του Δημαρχείου Καλαμπάκας ( ό χώρος που στεγάζονταν η Οικονομική Επιτροπή) .

Ο Δήμος Καλαμπάκας αγκάλιασε για ακόμη μια φορά την προσπάθεια αυτή που διοργανώνει η Πράσινη Κιβωτός, και στηρίζει το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και ο Διευθυντής του κος Μάνθος Σκύφτας.

Στο δελτίο τύπου που εξεδόθη από την Πρασινη Κιβωτό αναφέρονται τα εξής:

<< Δράσεις για τον Άνθρωπο και την Κοινωνία. Η Πράσινη Κιβωτός στηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Συγκέντρωση φαρμάκων την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 από 9 π.μ. μέχρι 1 μ.μ. μπροστά στο Δημαρχείο Καλαμπάκας. Με σύνθημα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» η εθελοντική οργάνωση Πράσινη Κιβωτός, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας προγραμματίζει για την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, τη συγκέντρωση φαρμάκων για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αλλά και δυσχέρεια να τα προμηθευτούν. Σήμερα, η ανάγκη για φάρμακα είναι μεγάλη. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη. Η συγκέντρωση των φαρμάκων θα γίνει στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο και θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί μέχρι στις 1 το μεσημέρι. Τα φάρμακα θα διατεθούν στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και στη συνέχεια θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τα προσκομιζόμενα φάρμακα, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία δεν τα χρειαζόμαστε πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό>>.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .