Θα ψηφίσει το νέο μνημόνιο η Κυβέρνησης του << Για πρώτη φορά Αριστερά ? >>

admin
admin
19 Ιουνίου 2015, 11:48

Όλοι  παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα  το ανυπέρβλητο θέαμα που αυτές τις μέρες ίσως και ώρες θα φτάσει σε ένα πρώτο  τέλος!

Μπουχτίσαμε ποια  να παρακολουθούμε  ανεπαρκή πρόσωπα χωρίς σχέδιο να περιφέρονται  μεταξύ Aθήνας και Brussel Grup  καταθέτοντας δήθεν σχέδια κοστολογημένα   για ένα έντιμο  και δίκαιο συμβιβασμό ,και από την άλλη μεριά οι δήθεν αιμοσταγείς δανειστές  να μας τα επιστρέφουν ως ανεπαρκή  ζητώντας μας άλλα ισοδύναμα…

Δεν έχει νόημα τώρα να διεκτραγωδήσουμε την πορεία μίας  ανύπαρκτης διαπραγμάτευσης.

Πέντε μήνες κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  και ουσιαστικά το πρώτο νομοσχέδιο  που ψηφίζεται είναι αυτό της Ελληνικής Ιθαγένειας…και το ποιο κωμικοτραγικό  με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ,    άρα καταλαβαίνουμε για τι  συνονθύλευμα κυβέρνησης μιλάμε… Τώρα πλέον όλοι μαζί χορεύουμε τον χορό του Ζαλόγγου, γιατί από την μια μεριά μας προέκυψε μία  δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση για να εφαρμόσει το υποτιθέμενο  πρόγραμμα της  έχοντας απέναντι της ένα λαό ουσιαστικά  κουρασμένο και  παραζαλισμένο, αλλά  δυστυχώς  η χώρα πληρώνει και θα πληρώσει ακριβά το τίμημα της αλαζονείας και της επικοινωνιακής αναίδειας, των νέων  κυβερνώντων  που  πνίγηκαν  στα ψέματα και τις αυταπάτες  που αφειδώς σκόρπησαν  γύρω τους προεκλογικά και μετεκλογικά.

Αυτό που κυρίως τους ενδιαφέρει είναι  η πολιτική επιβίωση και τίποτα άλλο.

Εάν κάποιος γνωρίζει έστω και ελάχιστα  την ανθρωπογεωγραφία του στελεχικού δυναμικού του ΣΥΡΙΖΑ, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει  την αντίφαση   ανάμεσα  στην ταυτότητα του εξαγνιστή και εκείνη του προφήτη  με αποτέλεσμα την δημιουργία κυβερνητικής   και πολιτικής ακινησίας.

Συμπέρασμα :θα υπογράψει την συμφωνία?

Απαντώ ΝΑΙ!

Και το ωραίο είναι ότι θα την παρουσιάσει  ως μία αριστερή  σκληρή διαπραγμάτευση   της για πρώτη φορά ελληνικής  κυβέρνησης της αριστεράς..

Δυστυχώς κάποιοι  δεν έχουν καταλάβει  ή κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν ότι  ο αγώνας μας για  δημοκρατία και πρόοδο  δεν τέλειωσε όταν ήρθαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία , η αξιοπρέπειά μας δεν εξαρτάται  από τα δικά τους  πολιτικά παιχνίδια. και  ευτυχώς η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας δεν σταματάει
στις κόκκινες γραμμές  τους που έχουν ήδη ξεθωριάσει.

Η ΕΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

Τάκος Γιώργος

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .