Θα πραγματοποιηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης ??

3 Ιουλίου, 2017 11:57 Επιμέλεια: /

SIMBOYLIO DEK 2015 B (12)

Μπαίνει πλέον ερωτηματικό στο αν τελικά την Τετάρτη που ναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , θα πραγματοποιηθεί ή όχι.

Το πιθανότερο πάντως είναι το Συμβούλιο να πραγματοποιηθεί με Προεδρεύοντα κάποιον Σύμβουλο και όχι από τον κο Χαλατζάκη ( Πρόεδρο )  ή τον κο Αβραμόπουλο (  Αντιπρόεδρο).

Αυτό γιατί και οι δύο θα απουσιάσουν από την περιοχή για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους που δεν επιδέχονται αναβολή.

Όλα δείχνουν ότι Πρόεδρος θα είναι ο κος Καλτσούδας , εκτός αν απουσιάσει και αυτός  , και πλέον θα Προεδρεύσει ο πλειοψηφών παρών Σύμβουλος της πλειοψηφίας.

Τελικά ίσως να μην είναι γραφτό το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας για το Προεδρικό Διάταγμα των Μετεώρων !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.