Θα πιούμε και φέτος τσιπουράκι !!!

18 Σεπτεμβρίου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

Lakario 4_DCE

Θυμάστε  που λέγανε οι  διάφορες πομφόλυγες  ότι μια από τις σοβαρές αξιώσεις  της Τρόϊκα   σε ότι αφορά την  συμφωνία  μεταξύ  κυβέρνησης και θεσμών  είναι η κατάργηση – απαγόρευση  της απόσταξης  παραγωγής   τσίπουρου  ;  Έ  , μην ανησυχείτε  διόλου . Το «άγιο»  τσιπουράκι  θα τρέξει και φέτος  στο λουλά , μυρωδάτο  και  γευστικότατο .

Δεν ξέρω αν η Τρόϊκα έκανε πίσω ή αν η κυβέρνηση  βρήκε αντισταθμιστικά μέτρα αλλά τα λακαριά   θα  καπνίσουν πάλι  . Αυτό  προκύπτει  από την ανακοίνωση  που εξέδωσε ο Δήμος   για  τους αμπελοκαλλιεργητές  που  επιθυμούν να λάβουν άδεια απόσταξης στέμφυλων για παραγωγή τσίπουρου (βάση του άρθρου 7 παρ.3/ε του Ν.2969/2001 και σύμφωνα με το υπαρ. έγγραφο 4747/03-09-15 έγγραφο της Γεν. Δ/νσης Τελωνείων και Ε.Φ.Κ Τρικάλων) .

Όσοι λοιπόν  επιθυμούν να λάβουν την σχετική άδεια απόσταξης  πρέπει  , σύμφωνα με την σχετική  ανακοίνωση   προσέλθουν στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Αδειοδοτήσεων του Δήμου Καλαμπάκας για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 21-09-2015 μέχρι 30-11-2015.

Καλή απόσταξη  παιδιά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.