Θα παραδειγματιστούμε ;

9 Απριλίου, 2016 08:38 Επιμέλεια: /

volos

Δωρεά  ιατρικού μηχανήματος για οφθαλμιατρική εξέταση σύγχρονης τεχνολογίας και διαπιστευμένης επιστημονικής πιστότητας δέχθηκε ο Δήμος Βόλου από Γάλλο  οφθαλμίατρο  προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για  εξέταση αδύναμων οικονομικά πολιτών.

Κάτοικος της πόλης Rivasalte της Γαλλίας ο Jerome Beaufils αποφάσισε με τη συνταξιοδότησή του να παραχωρήσει το οφθαλμιατρικό μηχάνημα συμμεριζόμενος τις δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα σε ένδειξη  , όπως είπε  χαρακτηριστικά , σεβασμού και αγάπης στην ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας . Ως προς την επιλογή του  Βόλου έγινε λόγω  στενών σχέσεων με την αδελφοποιημένη γαλλική πόλη Le Mans .

Θα παραδειγματιστούμε  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.