Θα λογαριάζουν χωρίς τον …Ξενοδόχο ….

admin
admin
20 Μαρτίου 2018, 07:52

Για  τις επικείμενες αλλαγές στον «ΚΑΛΛΙΚΡAΤΗ» και στην Αυτοδιοίκηση, μίλησε από τα Τρίκαλα  ο Υπουργός Εσωτερικών κ .ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ .
Μάλιστα δεσμεύθηκε και για την καθιέρωση της απλής αναλογικής ,από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ….
Θα ήταν καλό να υπενθυμίσουμε στον αρμόδιο υπουργό, ότι αυτές οι αλλαγές, προϋποθέτουν τη σύμφωνη γνώμη των Αυτοδιοικητικών και την ευρύτερη δυνατή συναίνεση, μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων.
Εάν ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ αυτό,  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι οι σκοποί του υπουργού και της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΛΟΙ και ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ στην ΑΔΥΝΑΜΊΑ διοικήσεως των ΔΗΜΩΝ-  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ και τον ΕΛΕΓΧΟ τους, μέσω οργανωμένων μειοψηφιών…..
Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ πρόκειται να αποδεχθεί ένα τέτοιο εκλογικό σύστημα και μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, θα καταργήσει αυτές τις αλλαγές και θα επαναφέρει το ισχύον εκλογικό σύστημα.

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, πρ. Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Συντονιστής Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

  • Mme Cassoulet

    Ποτέ άλλοτε, σε μία χώρα που οδηγήθηκε στη χρεοκοπία και που δεν μάθαμε ποτέ το πώς, οι άνθρωποι που βρέθηκαν στη διακυβέρνησή της δεν απέφυγαν τόσο πολύ τη λογοδοσία -και δεν περιορίστηκαν σε αυτό, αλλά ανερυθρίαστα κουνάνε και το δάχτυλο…

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .