Θα επιβιώσουν ;

21 Αυγούστου, 2015 08:12 Επιμέλεια: /

eirinodikio bandalismoi 3_DCE

Σε  κομβικά σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος   τοποθετήθηκαν  πληροφοριακές πινακίδες  χαρτών προβολής των Μετεώρων, επιχειρήσεων, Μοναστηριών αλλά  και άλλων σημείων  της περιοχής μας  που συγκεντρώνουν  τουριστικό ενδιαφέρον .

Οι πινακίδες παρέχουν  πολλές πληροφορίες στους επισκέπτες  βοηθώντας στην ξενάγησή τους  στα αξιοθέατα  αλλά και στην  αναζήτηση χώρων  εστίασης, καταλυμάτων κ.λ.π

Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις  κακών εξελίξεων  αλλά μακάρι οι εν λόγω πινακίδες να μην γίνουν στόχος  διαφόρων  που είτε με σπρέι , είτε με αυτοκόλλητα τις καθιστούν άχρηστες .

Ας σεβαστούμε  και κάτι επιτέλους  σ΄ αυτόν τον τόπο  που ενώ δηλώνουμε ότι αγαπάμε , δυστυχώς με τις ενέργειές μας δεν σεβόμεθα . Οι εικόνες επιφανειών  , κυρίως  δημόσιων κτηρίων  , με τα γκράφιτι και τα διάφορα κακόγουστα συνθήματα , είναι ενδεικτικά το πόσο αποδεικνύουμε  την αγάπη  μας στον τόπο μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.