Θα ελευθερώσει τα αδέσποτα στην πόλη της Καλαμπάκας – Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τονίζει ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Καλαμπάκας

23 Μαρτίου, 2016 12:08 Επιμέλεια: /

_DSC7787_DCE

Θα ελευθερώσει τον μεγαλύτερο αριθμό αδέσποτων στην πόλη της Καλαμπάκας από τα 100 που φιλοξενεί ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Καλαμπάκας Χρήστος Κτενάς.

Την ανακοίνωση  αυτή έκανε σήμερα το πρωί δια του Ράδιο Σταγών , δηλώνοντας απογοητευμένος από την μέχρι τώρα συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας.

Ο κος Κτενάς κατηγορεί τον Δήμο Καλαμπάκας ότι ενώ συμφωνήθηκε την τροφή και φαρμακευτική περίθαλψη των ζώων να την αναλάβει ο Δήμος , αυτό γίνεται πλημμελώς.

Έτσι αφού ο ίδιος αδυνατεί να περιθάλψει ( και υποσιτίζονται )  έναν τόσο μεγάλο αριθμό ζώων , θα ελευθερώσει τον μεγαλύτερο αριθμό με ότι αυτό συνεπάγεται για μια τουριστική πόλη σαν την Καλαμπάκα.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει αντίδραση από την Δημοτική Αρχή και όλα δείχνουν ότι ο κος Κτενάς θα κάνει πράξη την απειλή του.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μπουρανής

    Τα σκυλιά θα έχουν ελάχιστες ελπίδες επιβίωσης στο δρόμο για ευνόητους λόγους,θα λιμοκτονήσουν, θα χτυπηθούν από ανθρώπους και αυτοκίνητα, θα δηλητηριαστούν, θα έχουν δηλαδή βέβαιο θάνατο.
    Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη ότι οι ρυθμοί εγκαταλείψεων συνεχίζονται όπως και οι γέννες.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.