Θα μπορούσαν τα Μετέωρα να είναι οι μυστικές βάσεις των εξωγήινων στον πλανήτη Γη;

11 Αυγούστου, 2015 18:21 Επιμέλεια: /

HDR-Photo-Meteora-Greece-Valley-Of-Fog

Παρατηρώντας κανείς τους βράχους των Μετεώρων, αναρωτιέται πως από ποιους…
δημιουργήθηκαν και γιατί; Δεν υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη τέτοιοι βράχοι σαν κι αυτοί των Μετεώρων, και εδώ προκύπτει το εύλογο ερώτημα πως έγιναν αυτές οι θεόρατες πέτρες;
Όσοι έχετε επισκεφθεί τα Μετέωρα που βρίσκονται πάνω απο την όμορφη πόλη της Καλαμπάκας, θα έχετε διαπιστώσει πως υπάρχει η απόλυτη ησυχία.
Το μόνο που ακούς είναι τον ήχο του αέρα που σε υπνωτίζει, και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά τι στο καλό κρύβουν αυτές οι πέτρες;

Επίσης, υπάρχουν σπηλιές μέσα στα βράχια, και πολλοί πιστεύουν πως τα Μετέωρα δημιουργήθηκαν πριν εκατομμύρια χρόνια απο τους εξωγήινους ως βάσεις για να δημιουργήσουν με γενετικό τρόπο τους ανθρώπους.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν οι βράχοι των Μετεώρων είναι κούφιοι απο μέσα ή συμπαγής.

newsone.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.