Τέσσερις οι τηλεοπτικές άδειες, η τελική απόφαση της κυβέρνησης

admin
admin
10 Φεβρουαρίου 2016, 11:59

Την τελική απόφαση της κυβέρνησης για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, μετά την αδυναμία συνεννόησης με την αντιπολίτευση για την συγκρότηση ΕΣΡ, ανακοίνωσε στη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, οι τηλεοπτικές άδειες θα είναι τέσσερις και ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την «εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας, με βάση τη νομιμότητα και η διαφάνεια».

Ανέφερε ότι «αύριο η Βουλή ψηφίζει διάταξη για τέσσερις τηλεοπτικές άδειες», προκειμένου να υπάρχουν πλέον «οικονομικά βιώσιμα και ανεξάρτητα τηλεοπτικά σχήματα».

Ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε κατά της αντιπολίτευσης που δεν συνεργάζεται με την κυβέρνηση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, κάνοντας λόγο για «θεσμική εκτροπή».

Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε, δε, σκληρές προσωπικές βολές κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «είναι κρίμα που ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε τη θητεία του ξεπληρώνοντας γραμμάτια στη διαπλοκή».

«Η διαπλοκή βιώνει τις τελευταίες ημέρες της εξουσίας της» τόνισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες. Θα αντέξουμε, να υλοποιήσουμε την εντολή που με σαφήνεια μας έδωσε τρεις φορές ο ελληνικός λαός».

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .