Τερματισμός του Διηπειρωτικού Ποδηλατικού Αγώνα 4000 χλμ στην Καλαμπάκα

10 Αυγούστου, 2017 11:20 Επιμέλεια: /

xartis

Στην Καλαμπάκα με φόντο τα εντυπωσιακά Μετέωρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/08 το τελευταίο τμήμα και ο τερματισμός του Διηπειρωτικού Ποδηλατικού Αγώνα the PedAL ED Transcontinental Race. Ο συγκεκριμένος αγώνας συγκεντρώνει αθλητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι με τις δικές τους δυνάμεις και ιδία υποστήριξη ξεκινώντας από το Βέλγιο, διασχίζουν ολόκληρη την Ευρώπη σε μία διαδρομή 4.000 χλμ. Φέτος η ποδηλατική διαδρομή καταλήγει στην πόλη μας. Στα 4.000 χλμ της διαδρομής υπάρχουν 4 σημεία ελέγχου απ’ όπου οι ποδηλάτες θα πρέπει να περάσουν υποχρεωτικά. Η διαδρομή, τους φέρνει σε μερικά από τα ομορφότερα τοπία και μνημεία της Ευρώπης, με κυριότερο για φέτος τους ιερούς βράχους των Μετεώρων στην Ελλάδα.

Ο πρώτος ποδηλάτης βρίσκεται ήδη στην πόλη μας από τις 06/08 και οι υπόλοιποι θα τερματίσουν σταδιακά μέχρι το Σάββατο. Από τους 300 που ξεκίνησαν αναμένεται να τερματίσουν περίπου 50 – 60 ποδηλάτες. Το Σάββατο 12/08 θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός γύρος στη μνήμη του Frank Simons που χάθηκε σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Βέλγιο. Το σημείο εκκίνησης αλλά και τερματισμού θα είναι η πλατεία Δημαρχείου, με ώρα έναρξης στις 17:00.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το τουριστικό γραφείο Visit Meteora για την καθοριστική συμβολή του.

Δήμος Καλαμπάκας

Frank Simons (1) Screen Shot 2017-08-07 at 11.07.03 xartis

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.