Τέρμα στο «τρίγωνο της διαπλοκής»

7 Οκτωβρίου, 2016 13:23 Επιμέλεια: /

untitled

Σε παρέμβαση του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης σχετικά με το μείζον ζήτημα των δανείων των πολιτικών κομμάτων και των καναλιών. Το τρίγωνο της διαπλοκής, που στήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, με πρωταγωνιστές τις τράπεζες, τα μεγάλα μέσα μαζική ενημέρωσης και το πολιτικό σύστημα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην οικονομική καταστροφή της χώρας και την υποβάθμιση της ενημέρωσης. Οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες διερεύνησης των όσων έγιναν, που ξεκίνησαν με το πρωτοβουλία της κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, φέρνουν στο φως στοιχεία για σκάνδαλα του παρελθόντος.

Κάνουμε μία νέα αρχή στο τραπεζικό σύστημα, το οποίο κατά το παρελθόν ανακεφαλαιώθηκε με λανθασμένο τρόπο και έδινε δάνεια χωρίς να εξετάζει τη δυνατότητα αποπληρωμής με παρεμβάσεις του πολιτικού συστήματος. Πλέον οι προδιαγραφές της δανειοδότησης θα είναι ίδιες για όλους, χωρίς ημέτερους και θαλασσοδάνεια. Ειδικά για τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα που χρεωκόπησαν τη χώρα με σκανδαλώδεις πολιτικές, είναι εμφανές ότι δεν έχουν τη δυνατότητα και δεν σκοπεύουν να αποπληρώσουν τα δάνεια που πήρανε, καθώς έχουν χρεώσει τον ελληνικό λαό πάνω από 250 εκατομμύρια ευρώ. Τέλος, όσον αφορά τα κανάλια, έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία αδειοδότησης προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος. Πλέον τα κανάλια θα συντηρούνται από τα προγράμματα που παράγουν και όχι με υπέρογκα δάνεια και υπόγειες συμφωνίες με πολιτικά κόμματα.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.