Τέρμα η υπομονή

6 Μαρτίου, 2017 08:08 Επιμέλεια: /

ypomoni telos

Δεν ξέρω αν κυριολεκτούν οι Διαβίτες που ανάρτησαν πανό επί τη γέφυρας με το σύνθημα «ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ» αλλά πράγματι η υπομονή τους δοκιμάζεται καθώς βλέπουν πως ο καιρός περνά και η γέφυρα δεν δίνεται στην κυκλοφορία προς απογοήτευση όχι μόνο των ιδίων αλλά και του συνόλου των χωριών της πέραν του Πηνειού περιοχής . Το τραγικότερο ; ότι αν δεν είχε καταστραφεί το προγεφύρωμα που είχαν κατασκευάσει εντός της κοίτης θα περνούσαν μια χαρά όλον τον Χειμώνα καθώς η στάθμη του νερού ήταν προσπελάσιμη !!!

Και εδώ η προθυμία με την οποία καταστράφηκε το προγεφύρωμα θέτει ερωτηματικά ως προ της σκοπιμότητά  των εμπνευστών . Πάντως η αντιμετώπιση του έργου αυτού ως ένα συνηθισμένο έργο που μπορεί να καθυστερεί για όποιες σκοπιμότητες  δεν μπορεί να ισχύει στην περίπτωση της γέφυρας Διάβας  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Όταν υποχωρεί η αλήθεια και υπερισχύει η σεναριολογία, τίποτα δεν είναι σταθερό. Το λέω για εκείνους που ενώ δεν γνώριζαν την μελλοντική εξέλιξη και έκβαση του έργου, έδιναν ημερομηνίες. Και δεν είναι διόλου τυχαίο που τις τελευταίες μέρες επανήλθε στο κάδρο το θέμα για το πέρασμα, που κατά κάποιο τρόπο εξυπηρετούσε τους κατοίκους.

  • Diava?

    Απογοητευση αλλά πότε αλήθεια διαμαρτυρήθηκαν οι κάτοικοι της Διάβας? Πότε μαζεύτηκαν σαν γροθιά να διαμαρτυρηθούν? Ένα πανό και φτάνει? Εννοείται υπάρχουν σκομπιμότητες πίσω από την καθυστέρηση αλλά δεν έχουμε διαβάσει και ένα ολοκληρωμένο ρεπορτάζ, ποια ειναι η θέση του εργολάβου, ποια της περιφέρειας? Ας παραμείνουμε θεατές για μιαν ακόμη άνοιξη.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.