Τέρμα η υπομονή

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
6 Μαρτίου 2017, 08:08

Δεν ξέρω αν κυριολεκτούν οι Διαβίτες που ανάρτησαν πανό επί τη γέφυρας με το σύνθημα «ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ» αλλά πράγματι η υπομονή τους δοκιμάζεται καθώς βλέπουν πως ο καιρός περνά και η γέφυρα δεν δίνεται στην κυκλοφορία προς απογοήτευση όχι μόνο των ιδίων αλλά και του συνόλου των χωριών της πέραν του Πηνειού περιοχής . Το τραγικότερο ; ότι αν δεν είχε καταστραφεί το προγεφύρωμα που είχαν κατασκευάσει εντός της κοίτης θα περνούσαν μια χαρά όλον τον Χειμώνα καθώς η στάθμη του νερού ήταν προσπελάσιμη !!!

Και εδώ η προθυμία με την οποία καταστράφηκε το προγεφύρωμα θέτει ερωτηματικά ως προ της σκοπιμότητά  των εμπνευστών . Πάντως η αντιμετώπιση του έργου αυτού ως ένα συνηθισμένο έργο που μπορεί να καθυστερεί για όποιες σκοπιμότητες  δεν μπορεί να ισχύει στην περίπτωση της γέφυρας Διάβας  !!!

  • ΟΧΙάς

    Όταν υποχωρεί η αλήθεια και υπερισχύει η σεναριολογία, τίποτα δεν είναι σταθερό. Το λέω για εκείνους που ενώ δεν γνώριζαν την μελλοντική εξέλιξη και έκβαση του έργου, έδιναν ημερομηνίες. Και δεν είναι διόλου τυχαίο που τις τελευταίες μέρες επανήλθε στο κάδρο το θέμα για το πέρασμα, που κατά κάποιο τρόπο εξυπηρετούσε τους κατοίκους.

  • Diava?

    Απογοητευση αλλά πότε αλήθεια διαμαρτυρήθηκαν οι κάτοικοι της Διάβας? Πότε μαζεύτηκαν σαν γροθιά να διαμαρτυρηθούν? Ένα πανό και φτάνει? Εννοείται υπάρχουν σκομπιμότητες πίσω από την καθυστέρηση αλλά δεν έχουμε διαβάσει και ένα ολοκληρωμένο ρεπορτάζ, ποια ειναι η θέση του εργολάβου, ποια της περιφέρειας? Ας παραμείνουμε θεατές για μιαν ακόμη άνοιξη.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .