Ταινία με “όμορφες” γυναίκες γυρίζεται αυτές τις ημέρες στην Καλαμπάκα και τη περιοχή

13 Ιανουαρίου, 2016 10:12 Επιμέλεια: /

Sony PMW-F3 demo Shoot Directed & Produced by Jason Wingrove

Μια νέα ταινία φαίνεται πως γυρίζεται αυτές τις ημέρες στη Καλαμπάκα και τη περιοχή καθώς ένα ολόκληρο συνεργείο έχει εντοπιστεί αρχικά στα Μετέωρα και το Καστράκι και στη συνέχεια στο Γάβρο Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δευτέρα βρίσκεται στη περιοχή μας το συνεργείο με όλη την ομάδα όπως ηθοποιούς κομπάρσους, κάμεραμαν κ.τ.λ.

Αρχικά προσπάθησαν να γυρίσουν σκηνές στα Μετέωρα και το Καστράκι αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό αφού δεν είχαν τις απαραίτητες άδειες.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Γάβρο Καλαμπάκας όπου πραγματοποιούν γυρίσματα ακόμη και σήμερα.

Το σενάριο της ταινίας είναι άγνωστο, ενώ μαρτυρίες κάνουν λόγο πως η ταινία που γυρίζεται είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι στην ταινία συμμετέχουν πολύ όμορφες γυναίκες !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.