Τέλος στο σήριαλ

3 Δεκεμβρίου, 2015 07:50 Επιμέλεια: /

nea dimokratia ekloges (3)

Τέλος στο σήριαλ  διεξαγωγής των «γαλάζιων» εκλογών, καθώς  η αρμόδια επιτροπή στη Νέα Δημοκρατία  αποφάσισε  τον ακριβή χρόνο διεξαγωγής    τους που είναι η 20η Δεκεμβρίου  . Εμφανής ήταν πάντως  η απογοήτευση των νεοδημοκρατών που βλέπουν την αδυναμία του κόμματος να τελειώνει με την ανάδειξη νέας ηγεσίας  , αναγκαία για την ανασύνταξη και αναγέννηση του κόμματος , αλλά και την εκπλήρωση των θεσμικών του υποχρεώσεων ως αξιωματικής αντιπολίτευσης .

Έντονη είναι η μουρμούρα και των τοπικών Νεοδημοκρατών που βλέπουν αυτό το θέμα να ταλανίζει του κόμμα την ώρα που χρειάζεται έντονη παρουσία του κόμματος και στη βουλή και στην κοινωνία  .

Στις  20  Δεκέμβρη λοιπόν και πάλι στις κάλπες  οι Νεοδημοκράτες και στις 10 Γενάρη  οι επαναληπτικές , αν και εφόσον αυτό δείξουν οι κάλπες της 20ης Δεκεμβρίου  , πάντα με την ελπίδα ότι δεν θα υποληφθεί  ένα νέο φιάσκο.

Εν αναμονή λοιπόν!!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.