Τέλος μιάς εποχής ;; – Λόγω λιγότερων προσλήψεων αλλαγές στην διδασκαλία των χορευτικών του Δήμου Καλαμπάκας – Τα ονόματα των νέων δασκάλων

4 Νοεμβρίου, 2016 18:17 Επιμέλεια: /

xoreytiko-kalampakas

Το τελευταίο διάστημα συζητούταν έντονα στην Καλαμπάκα η απόφαση του Δήμου Καλαμπάκας να θέσει εκτός σχεδιασμού διδασκαλίας των χορευτικών ( πόλη της Καλαμπάκας αλλά και περιφερειακών Συλλόγων) , τους μισούς από τους χοροδιδασκάλους που απασχολούσε την περασμένη περίοδο.

Μάλιστα στα ¨πηγαδάκια¨ γινόταν λόγος ότι παρέμειναν οι φιλικά προσκείμενοι στην Δημοτική Αρχή και απομάκρυνση των υπολοίπων.

Μιλώντας στην στήλη μας ο επί 30 χρόνια διδάσκων στην πόλη της Καλαμπάκας Γιάννης Δήμας , ανέφερε ότι πριν λίγες ημέρες είχε κάνει συζήτηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη , παρουσία της Αρμόδιας Αντιδημάρχου κας Δρούγκα.

Ο Δήμαρχος διεμήνυσε στον κο Δήμα ότι λόγω της κατάργησης του ΟΠΕΤΑΚ δεν μπορεί πλέον να πληρώνει πέρα από 4 χοροδιδασκάλους ( δεν το επιτρέπει η Νομοθεσία).

Ο Γιάννης  Δήμας φανερά θλιμμένος από το γεγονός αφού μετά από 30 ολόκληρα χρόνια διαμορφώνεται μια νέα κατάσταση , αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη και δωρεάν αφού δεν μπορεί να αποχωριστεί τους Ανθρώπους που μεγάλωσε μαζί. Μάλιστα στα σκαριά βρίσκεται η διοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης για την συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση του χορευτικού ομίλου Καλαμπάκας. Είναι αδιανόητο από αυτή την διοργάνωση να απουσιάζει ο Γιάννης Δήμας που ίδρυσε τον φορέα.

Η Αντιδήμαρχος κα Δρούγκα τοποθετήθηκε για το θέμα λέγοντας πως για την πρόσληψη των τεσσάρων θέσεων εξεδόθη προκήρυξη όπου οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν αίτηση  με τα ανάλογα δικαιολογητικά.

Η επιλογή έγινε και καθήκοντα αναλαμβάνουν οι:

Ιωάννης Κόττης

Λένα Δημητρίου

Περσεφόνη Πιτσιάκου

Βίκυ Ρετζαλά

Μακάρι ανέφερε η Αντιδήμαρχος , να μπορούσε ο Δήμος να προσλάβει περισσότερους αλλά δυστυχώς αυτό δεν επιτρέπεται.

Για τα σενάρια περί ημετέρων , απέρριψε κατηγορηματικά την περίπτωση αυτή.

dimas-giannis_dce

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.