Τέλος μιάς εποχής ;; – Λόγω λιγότερων προσλήψεων αλλαγές στην διδασκαλία των χορευτικών του Δήμου Καλαμπάκας – Τα ονόματα των νέων δασκάλων

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
4 Νοεμβρίου 2016, 18:17

Το τελευταίο διάστημα συζητούταν έντονα στην Καλαμπάκα η απόφαση του Δήμου Καλαμπάκας να θέσει εκτός σχεδιασμού διδασκαλίας των χορευτικών ( πόλη της Καλαμπάκας αλλά και περιφερειακών Συλλόγων) , τους μισούς από τους χοροδιδασκάλους που απασχολούσε την περασμένη περίοδο.

Μάλιστα στα ¨πηγαδάκια¨ γινόταν λόγος ότι παρέμειναν οι φιλικά προσκείμενοι στην Δημοτική Αρχή και απομάκρυνση των υπολοίπων.

Μιλώντας στην στήλη μας ο επί 30 χρόνια διδάσκων στην πόλη της Καλαμπάκας Γιάννης Δήμας , ανέφερε ότι πριν λίγες ημέρες είχε κάνει συζήτηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη , παρουσία της Αρμόδιας Αντιδημάρχου κας Δρούγκα.

Ο Δήμαρχος διεμήνυσε στον κο Δήμα ότι λόγω της κατάργησης του ΟΠΕΤΑΚ δεν μπορεί πλέον να πληρώνει πέρα από 4 χοροδιδασκάλους ( δεν το επιτρέπει η Νομοθεσία).

Ο Γιάννης  Δήμας φανερά θλιμμένος από το γεγονός αφού μετά από 30 ολόκληρα χρόνια διαμορφώνεται μια νέα κατάσταση , αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη και δωρεάν αφού δεν μπορεί να αποχωριστεί τους Ανθρώπους που μεγάλωσε μαζί. Μάλιστα στα σκαριά βρίσκεται η διοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης για την συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση του χορευτικού ομίλου Καλαμπάκας. Είναι αδιανόητο από αυτή την διοργάνωση να απουσιάζει ο Γιάννης Δήμας που ίδρυσε τον φορέα.

Η Αντιδήμαρχος κα Δρούγκα τοποθετήθηκε για το θέμα λέγοντας πως για την πρόσληψη των τεσσάρων θέσεων εξεδόθη προκήρυξη όπου οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν αίτηση  με τα ανάλογα δικαιολογητικά.

Η επιλογή έγινε και καθήκοντα αναλαμβάνουν οι:

Ιωάννης Κόττης

Λένα Δημητρίου

Περσεφόνη Πιτσιάκου

Βίκυ Ρετζαλά

Μακάρι ανέφερε η Αντιδήμαρχος , να μπορούσε ο Δήμος να προσλάβει περισσότερους αλλά δυστυχώς αυτό δεν επιτρέπεται.

Για τα σενάρια περί ημετέρων , απέρριψε κατηγορηματικά την περίπτωση αυτή.

dimas-giannis_dce

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .