Τέλος εποχής από την προεδρία του ΝΑΠΟ Σαρακίνας και γενικά από το τοπικό ποδόσφαιρο για τον Αντώνη Γραββάνη

admin
admin
3 Μαΐου 2015, 23:01

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο το προγραμματισμένο Δ.Σ. της ομάδας της Σαρακίνας όπου ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αντώνης Γραββάνης ανακοίνωσε την παραίτηση από την προεδρία και τόνισε πως δεν θα ξανά είναι υποψήφιος καθόλου σε καμία θέση του νέου Δ.Σ.

Ο κ. Γραββάνης διαβάζοντας ένα κείμενο που είχε γράψει ο ίδιος έκανε τον απολογισμό του για τα τρία χρόνια που ήταν στην ομάδα και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε.

Πλέον τόνισε ότι οικογενειακοί και οικονομικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στην ομάδα αλλά και γενικά σε καμία άλλη, αφού όπως είπε ότι είχε να δώσει στο τοπικό ποδόσφαιρο το έδωσε τα 15 χρόνια που ασχολείται με αυτό.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση για διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα ενώ η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. ορίστηκε η 10η Ιουνίου σύμφωνα με το καταστατικό.

Εκκρεμεί όμως ως τότε να γίνει ο οικονομικός απολογισμός.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν το κ. Γραββάνη για την πολύ μεγάλη προσφορά του ενώ τόνισαν ότι η ομάδα πολύ σύντομα θα έχει νέο πρόεδρο και νέο Δ.Σ. έτσι ώστε να ξεκινήσουν τις ενέργειες για την νέα χρονιά καθώς η ομάδα δεν σταματά σε καμία παραίτηση και σε κανένα πρόσωπο αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει.

Για τις εξελίξεις στην ομάδα της Σαρακίνας το stagonsports θα σας ενημερώνει με άρθρα του τις επόμενες ημέρες.

  • Gregalex

    Κρίμα που τέτοια άτομα εγκαταλείπουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε..Είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν συνεχιστές της προσπάθειας του..Ένα μεγάλο μπράβο για τις προσπάθειες του και για τον κόπο του.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .