Τελικά κράτησε τον λόγο του ο πρώην Αναπληρωτής και τώρα Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
23 Σεπτεμβρίου 2015, 20:16

Είχε δεσμευτεί κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας ότι σύντομα θα πληρώνονταν  οι επιδοτήσεις για την Βιολογική Γεωργία.

Η δέσμευση από τον πρώην Αναπληρωτή και τώρα Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου που τελικά κράτησε την υπόσχεση.

Χθες εκδόθηκαν οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής για τη βιολογική γεωργία και συγκεκριμένα : << η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.1 «Βιολογική γεωργία» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής μετά ενστάσεων του έτους 2012 (2η πληρωμή-Νέα πενταετία) και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας. Για τη 2η πληρωμή της νέας πενταετίας έτους 2012 υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 140.411,48  € για 170 από τους 534 δικαιούχους.Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ

Επιπρόσθετα, η υπηρεσία ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.1 «Βιολογική γεωργία» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής μετά ενστάσεων του έτους 2012 (2η πληρωμή – Διετής παράταση) και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.

Για τη Διετή παράταση υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 8.576,39 € για 14 από τους 62 δικαιούχους.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .