Τελεσίγραφο του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για το αποχετευτικό του οικισμού Κορομηλιάς

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
3 Σεπτεμβρίου 2015, 20:23

Μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες καλείται ο Δήμος Καλαμπάκας , να προσκομίσει  τα απαραίτητα έγγραφα που σχετίζονται με τις αδειοδοτήσεις του δικτύου αποχέτευσης Κορομηλιάς.

Συγκεκριμένα το έγγραφο αναφέριε: << Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου μας και δεδομένου ότι εξακολουθούν τα παράπονα στην Υπηρεσία μας αναφορικά με την λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος του οικισμού Κορομηλιάς του Δήμου σας, παρακαλούμε για την ενημέρωσή μας σε χρονικό διάστημα που δεν θα ξεπερνά τις πέντε (Β) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του παρόντος.

Από τον έλεγχο του αρχείου της Υπηρεσίας μας προκύπτει ότι υπάρχουν κενά στην αλληλογραφία μας αναφορικά με την διαδικασία της σχετικής αδειοδότησης.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης η Υπηρεσία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του περιβάλλοντος γενικότερα >>.

Είναι η δεύτερη επιστολή που κοινοποιεί προς τον Δήμο Καλαμπάκα η συγκεκριμένη Υπηρεσία μετά την  καταγγελία προς το τμήμα υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων , κατοίκων της Διάβας ,  εκφράζοντας την ανησυχία  τους για την ποιότητα του νερού των πηγών από τις οποίες υδρεύεται η Διάβα. Όπως  τονίζουν , ο κεντρικός αγωγός που συγκεντρώνει τα βορθολήμματα  της Κορομηλιάς  οδηγούνται στην βουνοπλαγιά του Κόζιακα στην περιοχή όπου πηγάζουν οι πηγές της Διάβας .
Οι κάτοικοι  με βάση την καταγγελία  που υπέγραφαν  έκαναν  έκκληση στον Δήμο Καλαμπάκας αλλά και σε κάθε αρμόδιο  φορέα  να προβούν σε όλες τις ενέργειες ώστε  να υπάρξει άμεση λύση στο πρόβλημα αυτό και να προστατευτούν οι πηγές της Διάβας από μόλυνση λόγω των βοθρολημμάτων του οικισμού της Κορομηλιάς .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .