Τελεσίγραφο του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για το αποχετευτικό του οικισμού Κορομηλιάς

3 Σεπτεμβρίου, 2015 20:23 Επιμέλεια: /

koromilia _DCE

Μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες καλείται ο Δήμος Καλαμπάκας , να προσκομίσει  τα απαραίτητα έγγραφα που σχετίζονται με τις αδειοδοτήσεις του δικτύου αποχέτευσης Κορομηλιάς.

Συγκεκριμένα το έγγραφο αναφέριε: << Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου μας και δεδομένου ότι εξακολουθούν τα παράπονα στην Υπηρεσία μας αναφορικά με την λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος του οικισμού Κορομηλιάς του Δήμου σας, παρακαλούμε για την ενημέρωσή μας σε χρονικό διάστημα που δεν θα ξεπερνά τις πέντε (Β) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του παρόντος.

Από τον έλεγχο του αρχείου της Υπηρεσίας μας προκύπτει ότι υπάρχουν κενά στην αλληλογραφία μας αναφορικά με την διαδικασία της σχετικής αδειοδότησης.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης η Υπηρεσία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του περιβάλλοντος γενικότερα >>.

Είναι η δεύτερη επιστολή που κοινοποιεί προς τον Δήμο Καλαμπάκα η συγκεκριμένη Υπηρεσία μετά την  καταγγελία προς το τμήμα υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων , κατοίκων της Διάβας ,  εκφράζοντας την ανησυχία  τους για την ποιότητα του νερού των πηγών από τις οποίες υδρεύεται η Διάβα. Όπως  τονίζουν , ο κεντρικός αγωγός που συγκεντρώνει τα βορθολήμματα  της Κορομηλιάς  οδηγούνται στην βουνοπλαγιά του Κόζιακα στην περιοχή όπου πηγάζουν οι πηγές της Διάβας .
Οι κάτοικοι  με βάση την καταγγελία  που υπέγραφαν  έκαναν  έκκληση στον Δήμο Καλαμπάκας αλλά και σε κάθε αρμόδιο  φορέα  να προβούν σε όλες τις ενέργειες ώστε  να υπάρξει άμεση λύση στο πρόβλημα αυτό και να προστατευτούν οι πηγές της Διάβας από μόλυνση λόγω των βοθρολημμάτων του οικισμού της Κορομηλιάς .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.