Τελεσίγραφο στο Μαξίμου Ανυποχώρητος στο θέμα της παραίτησης Μουζάλα ο Π.Καμμένος

admin
admin
16 Μαρτίου 2016, 08:41

Μείζον ενδοκυβερνητικό θέμα έχει προκαλέσει η αναφορά του Γ.Μουζάλα στην ΠΓΔΜ με τον όρο «Μακεδονία». Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έστειλε εμμέσως τελεσίγραφο στο Μαξίμου, λέγοντας πως «στην κυβέρνηση συνεργασίας ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας».

Φωτιές προκαλεί στην κυβέρνηση αναφορά Μουζάλα σε «Μακεδονία»
Μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Καμμένος είπε ότι εκείνος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής το βράδυ της Τρίτης. Ο πρωθυπουργός απέφυγε να πάρει θέση και απάντησε ότι θα έχουν νέα επικοινωνία αφού πρώτα δει το απόσπασμα από την επίμαχη συνέντευξη του κ. Μουζάλα.

«Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό για το θέμα και ότι ζητάω την παραίτηση του κ. Μουζάλα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, ανακοινώνοντας πως συγκάλεσε συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ το πρωί της Πέμπτης.

«Δεν είναι προσωπικό το θέμα με τον κ. Μουζάλα, αλλά πρέπει να φύγει από την κυβέρνηση, όπως έφυγαν οι κ. Καμμένος και Σγουρίδης για τις δηλώσεις τους» είπε στον Βήμα 99,5 η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .