Τέλεση του μνημόσυνου των συμμαθητών του «Συλλόγου Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983» «Θα σας θυμομάστε πάντα ….. »

23 Αυγούστου, 2015 11:27 Επιμέλεια: /

SALK1983_18_DeltioTypou_Mnimosyno_Simmathiton_DCE

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης ο «Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983» τέλεσε σήμερα Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καλαμπάκα, Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο εις μνήμην των συμμαθητών του.

 

Τη Θεία Λειτουργία και το μνημόσυνο τέλεσε ο Πάτερ Ελευθέριος Κουκουράβας, ο οποίος συνεχάρει το Σύλλογο για αυτή την τόσο αξιομνημόνευτη πρωτοβουλία του και κίνηση. Ευχαριστούμε θερμά τόσο τις οικογένειες των εκλιπόντων όσο και τους συμμαθητές για την προσέλευσή τους σε μια τόσο ξεχωριστή και επίπονη στιγμή. Ας είναι αιωνία η μνήμη των συμμαθητών μας:

 

·         Αυγέρου Ευάγγελου

·         Ζαλαβρά Αποστόλου

·         Καραγιάννη Παρασκευής

·         Καραλή Αθανασίου

·         Νικολάου Χαράλαμπου

·         Παπακέμου Γεωργίου

·         Τζιμόπουλου Χρίστου

 

 Ο Πρόεδρος Διαμαντής Γκίκας

Η Γραμματέας Κωνσταντινιά Μπρέντα

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.