Τελευταία και “φαρμακερή” το επόμενο Σάββατο η διαδικασία ανάδειξης νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο Καστρακίου καθώς ούτε σήμερα υπήρξε η ανάλογη προσέλευση

11 Μαρτίου, 2017 17:46 Επιμέλεια: /

DSC_0154

Ούτε σήμερα βγήκε λευκός καπνός στην επαναληπτική διαδικασία για τη ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο του Καστρακίου.

Η προσέλευση του κόσμου και σήμερα ήταν ελάχιστη με αποτέλεσμα η διαδικασία να επαναληφθεί το επόμενο Σάββατο.

Εφόσον και τότε δεν υπάρξει προσέλευση τότε ο Σύλλογος μετά από πολυετή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής κινδυνεύει με διάλυση.

Να τονιστεί πως όποιο και να είναι το μέλλον του Συλλόγου τα μαθήματα χορού θα πραγματοποιούνται κανονικά έως το τέλος της χρονιάς ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθεί και η εκδήλωση την ημέρα της εορτής Πέτρου και Παύλου.

Επίσης ο Σύλλογος είναι οικονομικά τακτοποιημένος χωρίς να έχει ούτε μια οφειλή.

Το επόμενο Σάββατο λοιπόν στις 5 το απόγευμα η τελευταία προσπάθεια για να βρεθεί λύση.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.