Τελευταία επαναληπτική διαδικασία ανάδειξης του νέου ΔΣ για τον ΕΜΟ Καστρακίου

13 Μαρτίου, 2017 07:50 Επιμέλεια: /

DSC_0154

Κατόπιν ενός τεχνικού ζητήματος που προέκυψε η τελευταία επαναληπτική διαδικασία ανάδειξης του νέου ΔΣ για τον ΕΜΟ Καστρακίου μετατίθεται και ορίζεται  για την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 στον χώρο του Κοινοτικού Γραφείου.
Η διαδικασία χαρακτηρίζεται ως τελευταία γιατί μετά το πέρας αυτής εάν δεν βρεθεί λύση ο ιστορικός  ΕΜΟ Καστρακίου θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. (Αλήθεια υπάρχουν άτομα που επιθυμούν την διάλυση του ιστορικού συλλόγου;;;;)

 

Να σημειωθεί ότι  όποια και να είναι η τύχη  του ΕΜΟ , τα μαθήματα χορού θα πραγματοποιηθούν  κανονικά μέχρι  το τέλος της χρονιάς ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθεί και η εκδήλωση την ημέρα της εορτής Πέτρου και Παύλου.

Επίσης ο Σύλλογος είναι οικονομικά τακτοποιημένος και ενήμερος.

Με Τιμή

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.