Τελευταία ευκαιρία για το Κτηματολόγιο – Εμπιστευθείτε την PanGea για υπεύθυνη, γρήγορη, οικονομική και αξιόπιστη τακτοποίηση των ακινήτων σας

5 Μαΐου, 2015 12:53 Επιμέλεια: /

contpangea1

Τελευταία παράταση μέχρι την 2α Ιουνίου δόθηκε πριν λίγες μέρες από την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ για τις δηλώσεις ιδιοκτησίας των ακινήτων που βρίσκονται στο Δήμο Καλαμπάκας (καθώς και των Δήμων Τρικκαίων, Πύλης και Φαρκαδόνας).

Σε διάστημα που αντιστοιχεί σε λιγότερο από ένα μήνα όσοι έχουν αφήσει σε εκκρεμότητα τις δηλώσεις τους θα πρέπει να προσέλθουν στο Γραφείο Κτηματογράφησης για να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική διαδικασία υποβολής της δήλωσης, προκειμένου να μην χάσουν τα ακίνητά τους.

Η εταιρεία PanGea (Σωτήρης Παπαχρήστος – Ιωάννης Χολέβας) από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η έναρξη συλλογής δηλώσεων κτηματογράφησης στο νομό μας τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν κοντά στον πολίτη-ιδιοκτήτη διαθέτοντας επιστημονικό προσωπικό με κατάρτιση στο συγκεκριμένο αντικείμενο για την παροχή υπηρεσιών που θα διευκόλυναν τη διαδικασία υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας.

Η εταιρεία PanGea αναλαμβάνει να τακτοποιήσει κάθε υπόθεση ιδιοκτησίας
εγκαίρως, νομότυπα και με πλήρη φάκελο στο Κτηματολόγιο.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, αναλαμβάνει:
• τη σύνταξη τοπογραφικών σχεδιαγραμμάτων με τους όρους της κείμενης νομοθεσίας
• τη χορήγηση βεβαιώσεων για αγοραπωλησίες και γονικές παροχές
• τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων

Για την καλύτερη, αρτιότερη, αξιόπιστη και οικονομικότερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της PanGea, τα οποία βρίσκονται στο ισόγειο της πρώην ΔΟΥ Καλαμπάκας (ακριβώς κάτω από το Γραφείο Κτηματογράφης του Δήμου μας).
PanGea-Δηλώσεις Κτηματολογίου
Παπαχρήστος Σ.-Χολέβας Ι.
Πλατεία Δημουλά 3-422 00 Καλαμπάκα
(Κτίριο Πρώην Δ.Ο.Υ. Καλαμπάκας-Ισόγειο)
Τηλ.-Φαξ. 2432 400131-6937180075-6972556189

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.