Τεχνολογικό πάρκο

8 Οκτωβρίου, 2015 08:59 Επιμέλεια: /

ergostasio dasarxioy (1)_DCE

Σε πολλές πόλεις , άλλοτε βιομηχανικά κέντρα της εποχής , κάποιες από τις κτιριακές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις , μεταμορφώνονται σε βιομηχανικά μουσεία όπως , καλή ώρα , και ο Μύλος Ματσόπουλου στα Τρίκαλα , όπου οι σχετικές εργασίες , βρίσκονται προς ολοκλήρωση .
Κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και στην Καλαμπάκα όπου υπάρχουν οι δύο κλειστές βιομηχανίες του Δασαρχείου Καλαμπάκας (μοριοσανίδα , εργοστάσιο πριστής ξυλείας) που θα μπορούσαν να μετεξελιχθούν σε τεχνολογικό πάρκο μια και οι εγκαταστάσεις και ο μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα της παλιάς εποχής .
Δεν ξέρω γιατί ένας τέτοιος χώρος , μέσα στον πολεοδομικό ιστό της πόλης , παραμένει αναξιοποίητος αλλά ορισμένα πράγματα «σκούζουν» , όπως λέει ο λαός , από μόνα τους . Μήπως να αφουγκραστούμε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Γρηγόρη μην τους βάζεις ιδέες, για το ΞΕΝΙΑ πληρώσαμε μέχρι τώρα δύο μελέτες.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.