Ταξίδι γνωριμίας τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλία

19 Νοεμβρίου, 2015 17:06 Επιμέλεια: /

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας παράλληλα με την συμμετοχή της στη 31η διεθνή έκθεση τουρισμού “Philoxenia 2015”  (12-15/11/2015), η οποία παραμένει το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, και  προκειμένου να ενισχύσει την τουριστική της φυσιογνωμία στο εξωτερικό, διοργάνωσε ταξίδι γνωριμίας στη Θεσσαλία ομάδας εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers), που συμμετείχαν στη φετινή έκθεση.

Πρόκειται συγκεκριμένα για δεκαοκτώ τουριστικούς πράκτορες από τις χώρες Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Αμερική και Ινδία, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν, να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν τους νομούς Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων από τις 14 έως τις 17/11/2015,  να δοκιμάσουν τις παραδοσιακές γεύσεις, τα εδέσματα και τα κρασιά της περιοχής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν κατά την παρουσίαση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως ο πολιτιστικός, ο θρησκευτικός, ο περιπατητικός, ο ιατρικός και ο συνεδριακός.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιώντας τη συγκεκριμένη δράση σε συνεργασία με τις ενώσεις ξενοδόχων Μαγνησίας, Λάρισας και Τρικάλων, παρείχε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του τουρισμού, για τη σύναψη  άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Η Περιφέρεια έχοντας ως στόχο την αύξηση του μεριδίου της στην τουριστική αγορά της Ευρώπης και ιδιαίτερα των Βαλκανίων και εκτιμώντας  ότι η διοργάνωση του συγκεκριμένου ταξιδιού γνωριμίας και εξοικείωσης θα έχει πολλαπλά οφέλη στη Θεσσαλία καθώς θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη και προβολή της στο εξωτερικό, ενισχύει πάντα την προοπτική των συνεργασιών και συμμετέχει ενεργά στις εν λόγω δράσεις φιλοξενίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.