Ταλαιπωρία αλλά …..

13 Ιουλίου, 2016 08:06 Επιμέλεια: /

diabasi prosorini 1

Παρατηρώντας την κίνηση διά της πρόχειρης διόδου εντός της κοίτης του Πηνειού , αντιλαμβάνεται πως μάλλον ο φόρτος είναι μεγαλύτερος απ΄ ότι στην Ε.Ο . Ωστόσο η ταλαιπωρία  των εποχούμενων είναι εμφανείς εξ΄ ου και οι διαμαρτυρίες  των Διαβιτών που δεν κατανοούν , όπως λένε , την στάση της δημοτικής αρχής ως προς την βελτίωση του δρόμου . Βεβαίως η δημοτική αρχή έχει τους λόγους της να μην παρεμβαίνει καθώς η εγκατάσταση οσονούπω του εργοταξίου στο χώρο θα δημιουργήσει νέα δεδομένα που θα αλλάξουν πιθανόν την διέλευση . Εν αναμονή λοιπόν και βλέπουμε , άλλωστε εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι η έναρξη  των εργασιών  αποκατάστασης της γέφυρας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • 16 ΓΕΝΑΡΗ

    Στις εισόδους έχουν τοποθετηθεί πινακίδες «διέλευση υπό ευθύνης σας».
    Που σημαίνει ότι ο κάθε οδηγός περνά με το δικό του όχημα, και όχι με δημοτικό αυτοκίνητο, αυτά προς το παρόν προς γνώση και συμμόρφωση.
    Γύρο γύρο γιατί αναμένονται εξέλιξης και εκπλήξεις.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.