Ταυτότητα πόλης

3 Σεπτεμβρίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

xenia_DCE

Η δημιουργία πάρκου αναψυχής σε δημοτική έκταση είκοσι ( στρεμμάτων, που βρίσκεται στην επέκταση του σχεδίου πόλεως Καλαμπάκας  και  η  αξιοποίηση των εγκαταστάσεων και ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Ξενία , ήταν τα θέματα που αφορούσαν την συνάντηση των μελετητών που ανέλαβαν να εκπονήσουν τις  σχετικές μελέτες και του Δημάρχου Χρήστου Σινάνη στο γραφείο του .

Ο ι μελετητές παρουσίασαν τις προτάσεις τους και κατατέθηκαν διάφορες απόψεις για την καλύτερη δυνατή χρησιμοποίηση των χώρων,  αλλά και την βέλτιστη αξιοποίηση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων , λέει το σχετικό δελτίο τύπου , κάτι όταν υλοποιηθούν αυτά τα έργα η Καλαμπάκα θα έχει αλλάξει όψη .

Είναι θετικό το γεγονός ότι η δημοτική  αρχή επιμένει στην βελτίωση της εικόνας της πόλης κάτι που ασφαλώς θα πρέπει να πάρει μορφή στρατηγικής επιλογής καθώς η πόλη χρειάζεται να  γίνει ανθρώπινη και ελκυστική  αναδεικνύοντας τις όμορφες γωνιές της που είναι πολλές αλλά ατόνιστες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.