Τα πρώτα 2,3 εκ. ευρώ από το Υπουργείο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την γέφυρα Διάβας

18 Μαΐου, 2016 21:29 Επιμέλεια: /

mixalakis gefira (4)

Σύμφωνα με πληροφορίες μας εγκρίθηκε πριν από λίγο από το Υπουργείο Οικονομικών η μεταφορά ποσού 2,3 εκ. ευρώ από το Υπουργείο προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας που αφορά την ενίσχυση του κωδικού του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΔΙΑΒΑΣ» .
Συγκεκριμένα πρόκειται για απόφαση που φέρει την υπογραφή του Υφυπουργού οικονομικών κ. Αλέξη Χαρίτση .
Τούτο πρακτικά σημαίνει ότι η διαδικασία δημοπράτησης του έργου που θα γίνει στο τέλος Μαϊου θα οδηγήσει στην άμεση έναρξη των εργασιών εκτέλεσης της εργολαβίας όσο αφορά την αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη η γέφυρα και που ως γνωστόν οδήγησε στον οικονομικό μαρασμό της περιοχής , δεδομένου ότι ο κωδικός διαθέτει πια 2,3 εκ. ευρώ .
Την είδηση για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη επιβεβαίωσε πριν από λίγο και ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ράντος με τον οποίο επικοινωνήσαμε και ο οποίος μίλησε για ευχάριστη εξέλιξη που θα επιτρέψει , όπως τόνισε , την άμεση έναρξη των εργασιών αμέσως μετά την δημοπράτηση του έργου .
Ούτως εχόντων θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ποια η αβεβαιότητα και η ανησυχία που υφείρπε όλο αυτό το διάστημα , σταματά και ποια μιλάμε για βεβαιότητα έναρξης των εργασιών αποκατάστασης της γέφυρας η ολοκλήρωση των οποίων θα επαναφέρει την ομαλή επικοινωνία και την οικονομική δραστηριότητα στην προτεραία κατάσταση .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.