Τα πρώτα 2,3 εκ. ευρώ από το Υπουργείο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την γέφυρα Διάβας

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
18 Μαΐου 2016, 21:29

Σύμφωνα με πληροφορίες μας εγκρίθηκε πριν από λίγο από το Υπουργείο Οικονομικών η μεταφορά ποσού 2,3 εκ. ευρώ από το Υπουργείο προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας που αφορά την ενίσχυση του κωδικού του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΔΙΑΒΑΣ» .
Συγκεκριμένα πρόκειται για απόφαση που φέρει την υπογραφή του Υφυπουργού οικονομικών κ. Αλέξη Χαρίτση .
Τούτο πρακτικά σημαίνει ότι η διαδικασία δημοπράτησης του έργου που θα γίνει στο τέλος Μαϊου θα οδηγήσει στην άμεση έναρξη των εργασιών εκτέλεσης της εργολαβίας όσο αφορά την αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη η γέφυρα και που ως γνωστόν οδήγησε στον οικονομικό μαρασμό της περιοχής , δεδομένου ότι ο κωδικός διαθέτει πια 2,3 εκ. ευρώ .
Την είδηση για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη επιβεβαίωσε πριν από λίγο και ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ράντος με τον οποίο επικοινωνήσαμε και ο οποίος μίλησε για ευχάριστη εξέλιξη που θα επιτρέψει , όπως τόνισε , την άμεση έναρξη των εργασιών αμέσως μετά την δημοπράτηση του έργου .
Ούτως εχόντων θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ποια η αβεβαιότητα και η ανησυχία που υφείρπε όλο αυτό το διάστημα , σταματά και ποια μιλάμε για βεβαιότητα έναρξης των εργασιών αποκατάστασης της γέφυρας η ολοκλήρωση των οποίων θα επαναφέρει την ομαλή επικοινωνία και την οικονομική δραστηριότητα στην προτεραία κατάσταση .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .