Τα προσωρινά αποτελέσματα 1.639 θέσεων σε Δήμους & Hotspot

admin
admin
12 Σεπτεμβρίου 2017, 18:38
Αναρτήθηκαν, σήµερα, Τρίτη 12 Σεπτεµβρίου 2017, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισµού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού www.oaed.gr, στην ενότητα «Προγράµµατα Κοινωφελούς Χαρακτήρα», τα προσωρινά αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε ∆ήµους και σε Υπηρεσίες Α’ Υποδοχής, Ασύλου και ∆ιαχείρισης προσφυγικών ροών – Β΄ κύκλος.Συγκεκριμένα, οι

1. Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων

2. Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων και

3. Προσωρινός Πίνακας Αποκλειοµένων

Ενστάσεις κατά των αποτελεσµάτων των παραπάνω Πινάκων µπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιµων ηµερών από την εποµένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσµάτων, δηλαδή, από την Τετάρτη 13 Σεπτεµβρίου και ώρα 10 το πρωί έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεµβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά µε ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιηµένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισµού, µε τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Οι ενιστάµενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντας τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε καταθέτοντάς τα στα αρµόδια ΚΠΑ2 µέχρι τις 15:00 της 15ης Σεπτεµβρίου, προκειµένου να επισυναφθούν από τους αρµόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόµενα από τυχόν σηµειώσεις της αρµόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2).

Οι ενδιαφερόµενοι έχουν τη δυνατότητα να ενηµερωθούν για την πορεία της ηλεκτρονικής τους αίτησης όπως και για τη µοριοδότησή τους µε τους ακόλουθους τρόπους:

• Από το Μητρώο Ανέργων µέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους.

• Από τους πίνακες κατάταξης µε τον αριθµό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Σε περίπτωση αποκλεισµού τους, πληροφορούνται για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειοµένων.

 

Ακολουθούν σε επισυναπτόμενα αρχεία τα αποτελέσματα αναλυτικά

Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων | Προβολή/κατέβασμα
Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων | Προβολή/κατέβασμα
Προσωρινός Πίνακας Αποκλειοµένων | Προβολή/κατέβασμα
epoli.gr

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .