Τα πήρε όλα και έφυγε !!!

1 Δεκεμβρίου, 2015 08:08 Επιμέλεια: /

Recep-Tayyip-Erdogan-012_DCE

Τι κατάφερε  η  Τουρκία  στη Σύνοδο Κορυφής  για το  μεταναστευτικό  ; Να πάρει ό,τι ήθελε χωρίς να δεσμευτεί για τίποτα  και να αποχωρήσει  θριαμβευτικά . Το μόνο που «έδωσε»  ως δέσμευση ήταν η υπόσχεση διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών και η καταπολέμηση των traffickers, αμφότερα ζητήματα στα οποία η Άγκυρα δεν έχει δείξει διάθεση αντιμετώπισης πρόσφατο παρελθόν αλλά και δεν άλλαξε τίποτα στην στρατηγική της .

Είναι γνωστή η αδυναμία της τουρκικής διπλωματίας στο ανατολίτικο παζάρι , αλλά εδώ μάλλον δεν χρειάστηκε καθώς η Ε.Ε. έδειξε να αναζητά απεγνωσμένα αποκούμπι στην Τουρκία πιστεύοντας  αφελώς ότι βρήκε τη λύση .

Ο καιρός βέβαια θα δείξει κατά πόσο η γείτονα χώρα θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που ανέλαβε αλλά επειδή είναι γνωστές οι επιδιώξεις και η στρατηγική  της στον ευρύτερο χώρο , ας κρατήσουν οι Ευρωπαίοι  μικρό καλάθι !!! Η Τουρκία είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά να κάνει .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.