Τα πήραν και οι δικοί του !!

19 Δεκεμβρίου, 2015 09:43 Επιμέλεια: /

kaklamani-_DCE

Την έντονη αντίδραση του  Νεοδημοκράτη  προεδρεύοντος της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, προκάλεσαν οι συνεχείς παρεμβάσεις  του βουλευτή του κόμματός του Άδωνι Γεωργιάδη κατά την συζήτηση στη Βουλή επερώτησης για την διαφθορά .

Οι ήπιες , στην  αρχή  , εκκλήσεις του Κακλαμάνη προς τον ομοϊδεάτη  συνάδελφό του να μην διακόπτει  δεν απέδωσαν  και  ο Αδωνις Γεωργιάδης συνέχισε σε ρόλο …Εισαγγελέα  με αποτέλεσμα ,  σε οξύ πια  τόνο και ύφος ,  να δεχθεί δριμύτατες παρατηρήσεις από τον κ. Κακλαμάνη με την φράση «Για πόσο ακόμη νομίζετε ότι θα σας αφήσω να το συνεχίζετε; Προσέξτε όλοι καλά» , προειδοποίησε  σε έντονο τόνο αποσπώντας  τα θερμά χειροκροτήματα των παριστάμενων  Βουλευτών  του ΣΥΡΙΖΑ  .

Τι να πούμε , ο Άδωνις βρήκε και κάνει !!! Όταν είναι καθημερινός  προσκεκλημένος  των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και ο λόγος του κυριαρχεί στον δημόσιο βίο , μάλλον διεκδικεί  ανάλογο ρόλο και στο κοινοβούλιο . Όμως η ατυχία του είναι ότι έπεσε πάνω στον Κακλαμάνη που δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια καθώς φαίνεται !!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.