Τα παιδιά της Χρυσομηλιάς χωρίς γήπεδο

12 Νοεμβρίου, 2015 08:22 Επιμέλεια: /

xrisomilia nipiagogeio episkepsi 4_DCE

Αφιέρωμα στα παιδιά της Χρυσομηλιάς πραγματοποιεί η εκπομπή «Ορίζοντας» που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή στην τηλεόραση του «Mega»  αναδεικνύοντας το θέμα των πολύτεκνων οικογενειών  σε σχέση με την μείωση του αριθμού των γεννήσεων στην και το δημογραφικό  πρόβλημα  στην χώρα  μας  .

Χθες μιλώντας με έναν νέο παιδί από την Χρυσομηλιά και πειράζοντάς τον κατά κάποιον τρόπο για την δημοσιότητα του χωριού του με πληροφόρησε πως τα παιδιά της χρυσομηλιάς  δεν έχουν γήπεδο ποδοσφαίρου ή , εν πάση περιπτώσει , δεν έχουν το γήπεδο των δικών τους ονείρων .

Ειλικρινά δεν ξέρω αν ο ισχυρισμός- παράπονο  του νέου Χρυσομηλιώτη ισχύει αλλά αν πράγματι η Χρυσομηλιά με τόσο παιδιά και νέους δεν έχει γήπεδο , τότε φρονώ πως άμεσα ο δήμος οφείλει να δημιουργήσει γήπεδο .

Αν δεν στηρίξουμε το χωριό που έχει τις περισσότερες  πολύτεκνες οικογένειες , τότε ας μην περιμένουμε λύση στο δημογραφικό !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.